Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

 

Ο Σύνδεσμός μας ενημερώθηκε ότι στη Θεσσαλονίκη, στην ευρύτερη περιοχή της πόλεώς μας και στα  εγγύτερα τουλάχιστον χωριά, διατίθενται προς πώληση, από άτομα που παρουσιάζονται ως απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ημερολόγια του 2022, τα οποία υποτίθεται ότι έχει τυπώσει Σύνδεσμος ή Ένωση Αποστράτων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αφορά το Σύνδεσμό μας.

  Ανάλογο φαινόμενο είχαμε και στο παρελθόν, χωρίς να μας δοθούν περισσότερα στοιχεία για να ερευνήσουμε - καταγγείλουμε το θέμα για τη διερεύνηση της νομιμότητάς του.  

   Κατόπιν τούτου, ΕΝΗΜΡΩΝΟΥΜΕ τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας και τους αναγνώστες της σελίδας μας, ότι ο

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

 έχει με τη διακίνηση ημερολογίων και σε συντρέχουσα περίπτωση, εφιστούμε  την ΠΡΟΣΟΧΗ σας και παρακαλούμε να εξετάζετε την προέλευσή τους, ζητώντας νομιμοποιητικά έγγραφα του Συνδέσμου ή της Ένωσης που επικαλούνται καθώς και ταυτότητα - Ειδικό Δελτίο αποστράτου της Ελληνικής Αστυνομίας και νόμιμη απόδειξη. 

  Σε περίπτωση που επικαλούνται τον Σύνδεσμό μας να ενημερώνεται η πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή και ακολούθως ο Σύνδεσμός μας, για τα στοιχεία των διακινητών και του συλλόγου που φέρεται να έχει τυπώσει τα ημερολόγια.