Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Συνάντηση με τον Επίτιμο...!!!!

Ο κος Δημοσχάκης

Την 13η Μαΐου 2014, συναντήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου μας, ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κος ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος ,  με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κο ΛΑΒΔΗ Δημήτριο και μέλη του Δ.Σ., στα πλαίσια των επαφών του, με Ενώσεις και Συνδέσμους Αποστράτων και εν ενεργεία Αστυνομικών.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από μέρους του Προέδρου έγινε ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις του Συνδέσμου, επισημάνθηκε δε η αγωνία των μελών για την διασφάλιση των εισοδημάτων τους και ιδιαίτερα για την αναμενόμενη Απόφαση του Σ.τ.Ε..


Ο κος ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ, εξέφρασε
την αμέριστη υποστήριξή του στο θεσμό των Αποστράτων και  την πεποίθηση πως οι αγώνες για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων  τους και η αποκατάσταση των αδικιών θα έχουν αίσια εξέλιξη.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχήθηκε επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η στήριξη όλων των αποστράτων που επιθυμούν να προσφέρουν τα αποθέματα των δυνάμεών τους και μέσα από τον πολιτικό στίβο, θα τύχει της ευρύτερης αποδοχής τόσο των αποστράτων όσο και των πολιτών που επιθυμούν να στηρίξουν πρόσωπα που θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη τους.