Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Φιλανθρωπικές δράσεις του Συνδέσμου



Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του Συνδέσμου μας με απόφαση του Δ.Σ., στηρίχθηκαν δυο σύλλογοι ως ακολούθως:
1)    Η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» στο Ωραιόκαστρο της οποίας την διαδικτυακή ανακοίνωση γνωστοποιούμε στη συνέχεια, αντί άλλης ενημέρωσης:
«Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης για την πολλαπλή συνεισφορά τους στο έργο της Μονάδας μας. Σήμερα μας παρέδωσαν σημαντικότατη ποσότητα από είδη καθαρισμού και πρώτης ανάγκης που τόσο πολύ μας χρειάζονται και για αυτό τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Δεν λησμονούμε και την συνεισφορά τους στο πρόγραμμα ανακύκλωσης της Μονάδας μας η οποία είναι, το λιγότερο, συγκινητική. Να είστε πάντα καλά, να έχετε υγεία και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.»
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την 14η Μαρτίου 2019, από τον Πρόεδρο κ.Ιωαννίδη Χρ., και τα μέλη του Δ.Σ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗ Αντώνιο, ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ Βασίλειο και ΣΑΒΒΙΔΗ Στέργιο.
και 2) Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο οποίο κατόπιν επικοινωνίας με τη Διεύθυνση του Ιδρύματος και επίσκεψης του Προέδρου κ.Ιωαννίδη Χρ. και του μέλους του Δ.Σ. κ.Πουλαδάκη Δ. στις εγκαταστάσεις του, πραγματοποιήθηκε κατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που μας υποδείχθηκε. 
Το ανωτέρω ίδρυμα απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο Σύνδεσμο.

Σ.Σ.