Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου


Από αριστερά ο Γραμμ. της Γ.Σ.κ. Πασβαντιδης,
 ο Πρόεδρος της Γ.Σ. κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
και στο βήμα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019,στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
Η κατά το καταστατικό διαδικασία ορισμού Προέδρου και Γραμματέα της Γεν.Συνέλευσης ανέδειξε ομόφωνα ως Πρόεδρο τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ Παύλο και ως Γραμματέα τον κ.ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ Νικόλαο.
Ακολούθησαν: 1) Η ανάγνωση του διαχειριστικού ελέγχου από τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής επιτροπής κ.Σακονίδη Γεώργιο και η απαλλαγή του Δ.Σ. από ευθύνες
2)Η ανάγνωση πεπραγμένων έτους 2018, από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ.ΝΤΟΜΑΖΗ Μαργαρίτη
3)Η αναφορά σε προσεχείς εκδηλώσεις και δράσεις του Συνδέσμου, από το μέλος του Δ.Σ. κ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ιωάννη
4) Χαιρετισμός και ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου, με αναφορά σε θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. το έτος που πέρασε και σε όσα πρόκειται προγραμματισμένα ν’ απασχολήσουν.
Ομιλητής ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
5)Χαιρετισμός και ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας(Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευάγγελου, ο οποίος ανταποκρίθηκε  στην πρόσκληση του Συνδέσμου και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για όσα φλέγοντα απασχολούν τους απόστρατους και στα αποτελέσματα των επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες. Επίσης αναφέρθηκε συνοπτικά στο διεκδικητικό πλαίσιο που προτείνεται από την Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Νομικό της Σύμβουλο.
6)Κατάθεση ερωτήσεων από τα μέλη, οι οποίες απαντήθηκαν στο σύνολό τους.
-Προ της λήξης της Γενικής Συνέλευσης, απεύθυναν χαιρετισμό οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Πιερίας - κ.Αδαμόπουλος, Δράμας – κ.Τσούγκας και του έτερου Σωματείου αποστράτων της Θεσσαλονίκης κ.Αναστασιάδης, οι οποίοι παρίσταντο στη Γ.Σ. ανταποκρινόμενοι σε προσκλήσεις.
Άξιον αναφοράς και χρήσιμο, που επέχει θέση ηχηρού μηνύματος προς ώτα «υπευθύνων», είναι πως άπαντες οι ομιλητές αρχής γενομένης από το Γεν.Γραμματέα του Συνδέσμου κ.ΣΑΒΒΙΔΗ ο οποίος προλόγισε της εκδήλωσης και συντόνισε τη διεξαγωγή της, έως και τον τελευταίο ομιλητή (όπως προαναφέρονται), έκαναν ειδική αναφορά στην επονείδιστη και απαράδεκτη «συμφωνία των Πρεσπών» με ιδιαίτερη φόρτιση άπαντες, ενώπιον ενός αντίστοιχα συναισθηματικά φορτισμένου ακροατηρίου, που δεν αποτελεί παρά τον καθρέπτη της πλειοψηφίας των πολιτών, οι οποίοι αντιδρούν και απορρίπτουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο «σκοπιανό». 


Ο Γεν.Γραμματέας κ.ΣΑΒΒΙΔΗΣ Στέργιος, συντονιστής της εκδήλωσης.










                             








Χαιρετισμός του Προέδρου του Συνδέσμου Πιερίας,
κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
Χαιρετισμός του Προέδρου του Συνδέσμου Δράμας,
κ.ΤΣΟΥΓΚΑ



Χαιρετισμός του Προέδρου της Ένωσης εν Αποστρατεία Αστυνομικών
Ν.Θεσ/νίκης κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Στην γραμματειακή εξυπηρέτηση των μελών ο Ταμίας του Συνδέσμου
κ.ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ από αριστερά και ο Αναπλ.Ταμίας κ.ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ