Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΝ 15η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016


   Καλούμε ΟΛΑ τα στελέχη σε αποστρατεία και στην ενέργεια, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, να στηρίξουν την μεγάλη συγκέντρωση της περιφέρειας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου (Εγνατία-Αριστοτέλους) ώρα 11.00΄της Παρασκευής 15 Απριλίου 2016.(Δείτε στο χάρτη το σημείο). Τη συγκέντρωση θ' ακολουθήσει πορεία προς το Υ.ΜΑ.Θ. και επίδοση ψηφίσματος.

    Επειδή τα πάντα μπορούμε να τα διεκδικήσουμε, να τα κερδίσουμε και να τα απολαύσουμε μόνο σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δεν ξεχνάμε τους εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μας και το έθνος. Είμαστε πάντα στο πλευρό της Πατρίδας και των πολιτών της, υπερασπιστές της εδαφικής της κυριαρχίας και της εσωτερικής της ασφάλειας και εξακολουθούμε να σηκώνουμε το κύριο βάρος για να μην διακυβευθεί τίποτα και στο μέλλον, παρά τους λάθος χειρισμούς και τα αντικοινωνικά μέτρα. Αυτή μας την παρουσία πρέπει να την δηλώσουμε απερίφραστα σε όσους εσκεμμένα την υποβαθμίζουν. 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ 
Βιώνουμε όλοι άδικα τα τελευταία χρόνια και σε καθημερινή βάση, την "απαξίωση", κυρίως από τις κυβερνήσεις αλλά και από μεγάλο μέρος της κοινωνίας, γιατί οι πολιτικοί φρόντισαν να μας στοχοποιήσουν,  παρά την "εξαθλίωση" στην οποία μας έχουν οδηγήσει τα δικά τους  ιδιαίτερα επαχθή οικονομικά μέτρα.
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
Μας αγνοούν και μας εμπαίζουν, μας χλευάζουν πίσω από τις υποσχέσεις και συνεχίζουν την άθλια συμπεριφορά τους σε βάρος μας, μόνο επειδή αντιλαμβάνονται ότι η διαμαρτυρία στο δρόμο και οι δυναμικές ενέργειες "δεν ήταν ποτέ" μέρος της αντίδρασής μας σε ό,τι μας αδικεί, από σεβασμό στην ηρεμία των συμπολιτών μας και στους θεσμούς που πιστά υπηρετήσαμε οι απόστρατοι και εξακολουθούν να υπηρετούν οι εν ενεργεία.
ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ,
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 
Εμείς που δώσαμε και δίνουμε τα πάντα για την πατρίδα και την κοινωνία, δε ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, εξαιρέσεις και προνόμια, αλλά δίκαιη αντιμετώπιση βάσει της προσφοράς και του έργου μας. 
 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ   
Δεν περισσεύει κανείς, ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας, ελάτε να δείξουμε ενότητα, αγωνιστικότητα, την παρουσία μας στο σήμερα και στο αύριο της πατρίδας. 
Γιατί κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για μας, αν πρώτα εμείς δεν νοιαστούμε για όσα μας αφορούν.    
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Συγκέντρωση των μελών του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, ώρα:10.45΄ προ Ι.Ν.Παναγίας Χαλκέων (Δείτε στο χάρτη) επί της Εγνατίας.