Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Καταβολή ΒΟΕΑ έτους 2022

 

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοίνωσε έως σήμερα (23-6-2022) την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής ΒΟΕΑ, στα δικαιούμενα τέκνα των μετόχων και μερισματούχων του, με αμετάβλητη τιμή μεριδίου, για όσα υπέβαλαν αίτηση έως τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2022.

Εφιστάται η προσοχή των μελών για την παρακολούθηση των ανακοινώσεων του Μ.Τ.Σ. για τους επόμενους μήνες και την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών.

Ο Σύνδεσμός μας θα παρακολουθεί επίσης τις ανακοινώσεις και θα προβεί σε αναδημοσίευση στους διαδικτυακούς λογαριασμούς(blog-fb) και στην εφημερίδα μας.


Υπενθυμίζεται ότι:
για τα τέκνα που υπέβαλαν αίτηση, όταν ανακοινωθεί η καταβολή δικαιολογητικών, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης».

Τρόποι αποστολής της φορολογικής ενημερότητας: ταχυαποστολή (courier) ή FAX: 2103233375 ή μέσω e-mail: mtsvoithimata@army.gr (σε μορφή pdf)

Σας γνωρίζουμε ότι η παραλαβή ή μη των φορολογικών ενημεροτήτων μέσω ταχυαποστολής (courier) πιστοποιείται από τις αρμόδιες εταιρείες ταχυαποστολών.

Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση :

Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Κολοκοτρώνη 13

Τ.Κ. 10562 – Αθήνα

Με την ένδειξη Φορολογική Ενημερότητα για ΒΟΕΑ.