Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΞ.Ι.Α., ένας σύλλογος ιδιαίτερης «αξίας»


(περί χηρείας ο λόγος)

Ιδρύθηκε και λειτουργεί το μη κερδοσκοπικό Σωματείο, με την επωνυμία  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΖΥΓΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΑΞ.Ι.Α [Αξιοκρατία – Ισότητα – Αλληλεγγύη] – ΌΧΙ στο άρθρο 12 του ν.4387/2016», με έδρα την Αθήνα, ενώ σύμφωνα με το καταστατικό του μπορούν να ιδρυθούν Παραρτήματα του Συλλόγου και σε άλλες πόλεις της χώρας.
    Βασική επιδίωξη του συλλόγου είναι η ανατροπή μέρους ή του συνόλου των διατάξεων του άρθρου 12 του ν.4387/2016, αλλά οπωσδήποτε η άρση των ηλικιακών κριτηρίων που καθορίσθηκαν με αποτέλεσμα την κατάργηση της σύνταξης σε όσες/ους την ημέρα θανάτου των συζύγων τους έχουν ηλικία μικρότερη των 55 ετών, με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο.
  Η Διοίκηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ασκείται από το "Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο".


Οι δράσεις του Συλλόγου γνωστοποιούνται στην ιστοσελίδα του και η επικοινωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά με τους :
Πρόεδρος: Σαμαρά - Κύρκου Λαμπρινή (Λάρισα - 6980986982)
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παπαπαρίσης Απόστολος (Λάρισα - 6971735255)

ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
Email: aksia124387@gmail.com

Παροτρύνουμε κάθε ενδιαφερόμενη/ο, να εγγραφεί στο σύλλογο και καλούμε τα μέλη μας σε περίπτωση που περνάει από την αντίληψή τους περίπτωση χηρείας που εμπίπτει στην παραπάνω περίπτωση, να συστήνεται η επαφή με τους υπευθύνους του ΑΞ.Ι.Α..


Ο Σύνδεσμός μας έχει έρθει ήδη σε επαφή με το Σύλλογο ΑΞ.Ι.Α. και είναι διατεθειμένος να παράσχει κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια στα μέλη του.