Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μ.Τ.Σ. - Πληρωμή Β.Ο.Ε.Α. (12ος 2008-1ος 2009)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η ενεργοποίηση των λογαριασμών Β.Ο.Ε.Α.. Έρχεται να χρυσώσει το χάπι, μετά και την τελευταία μείωση του μερίσματος του ΜΤΣ.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η ροή της εκταμίευσης των λογαριασμών να αποκτήσει ένα σταθερό ρυθμό και να αποδοθούν το συντομότερο τα χρήματα στους δικαιούχους. Φυσικά αυτό δεν παραγράφει τίποτα από όσα συνέβησαν στη διαχείριση του ταμείου και την κοινή απαίτηση να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.
Η θετικότερη εξέλιξη που θα μπορούσε να υπάρξει βέβαια είναι η ανάκαμψη του ταμείου και η επαναφορά του μερίσματος στα προηγούμενα επίπεδα, προ της μειώσεώς του δηλαδή στο 50%. (Σ.Σ.)
  
 
Προβολή Δελτίων  Τύπου Μ.Τ.Σ.

  2/11/2012
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
 
ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΒΟΕΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
ΚΕΙΜΕΝΟ
Αθήνα 02-11-2012

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του το μήνα Ιανουάριο του έτους 2009, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, τα παρακάτω :


Να προσκομίσουν ή να αποστείλουν στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους.
Να προβούν άμεσα στον έλεγχο των λογαριασμών τους (Γενική ή Αγροτική Τράπεζα), προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν αν είναι ανενεργοί και σε περίπτωση που απαιτηθεί αλλαγή λογαριασμού να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΜΤΣ Τηλ. 210-3229413 Κα Μπασουκέα Σταυρούλα.

Αποστολή Στοιχείων στη διεύθυνση :

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
Κολοκοτρώνη 13
ΑΘΗΝΑ, T. K. 10562
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31/10/2012

ΤΙΤΛΟΣ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΟΕΑ
ΚΕΙΜΕΝΟ
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2008, ότι, οι σχετικές καταστάσεις που αφορούν στην πίστωση των λογαριασμών τους, θα διαβιβαστούν σήμερα στις αρμόδιες Τράπεζες (Γενική και Αγροτική).


Αθήνα, 31 Οκτ 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ