Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Καλό καλοκαίρι

Δεν είναι που όλα τέλειωσαν, που τίποτα δεν υπάρχει για να σχολιαστεί, είναι που για κάθε σταθερό βήμα απαιτείται μια ανάλογη δύναμη να το ωθήσει και να το κάνει ανεξίτηλο στο δρόμο που θα περάσει.
Αυτή τη δύναμη θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε με τις ολιγοήμερες απουσίες μας το επόμενο διάστημα. Δύναμη για να προάγουμε την διαδικτυακή μας παρουσία, σε σημείο αναφοράς που θα αξίζει τον κόπο να γίνει κάποιος φανατικός επισκέπτης του.
Η ροή των θεμάτων λοιπόν θα έχει βραδύτερους ρυθμούς, όσο χρειάζεται για να κρατάει τη φλόγα της ύπαρξής της ζωντανή.

Ευχόμαστε να βρεθείτε όλοι στις όποιες μαγικές γωνιές της πατρίδας μας επιλέξετε, γωνιές που μπορούν να σας δώσουν την αναζωογονητική δύναμη να συνεχίσετε τον δικό σας αγώνα.
Από την επίσκεψη της ιδιαίτερης πατρίδας σας, μέχρι έναν τουριστικό προορισμό, από έναν απλό περίπατο έξω από τα καθιερωμένα, μέχρι ένα μακρινό δρομολόγιο, όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε ν' ακολουθήσετε, αφήστε τις αισθήσεις σας να αγγίξουν την Ελλάδα. 
Ας νοιώσει ο καθένας χωριστά  αυτό που τον ενώνει με τον τόπο μας και να ανασύρει κάτω από το σωρό των χαλασμάτων της ψυχής του, τον αγνό σπόρο που θα δώσει την τροφή για να σταθεί η χώρα και μαζί της κι εμείς στο βάθρο που της αξίζει.
Γιατί η Ελλάδα δεν είναι για μας μόνο ένας τόπος διακοπών, είναι το πριν, το παρόν και το μέλλον μας. Αυτό που όλοι θέλουν να έχουν και που ο Θεός το χάρισε σε μας. Ας χαλαρώσουμε σαν εραστές του καλοκαιριού και να πάρουμε για θησαυρό, ό,τι καλύτερο μας τύχει.

Καλό καλοκαίρι.