Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πανελλαδικές 2012 ....Οι βαθμολογίες


  Η αγωνία των μαθητών που έδωσαν τον δικό τους αγώνα για μια θέση στο όνειρο, τελείωσε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.
  Οι βαθμολογίες έχουν αναρτηθεί σε σχετικούς πίνακες των σχολείων και απομένει η τελική επιλογή των σχολών για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού το οποίο πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά έως την 5η Ιουλίου.

Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους

στα μαθήματα και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr/  (πατήστε στη διεύθυνση)πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

  Η εισαγωγή στα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελεί σαφώς το επιστέγασμα του αγώνα των μαθητών και οδηγεί στους επαγγελματικούς χώρους που επέλεξαν να υπηρετήσουν. Ευχόμαστε το πρώτο τους βήμα στην ανώτατη εκπαίδευση να είναι το επιθυμητό.
  Για όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι., δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Συστήνουμε να προσπαθήσουν ξανά και αν δεν το επιθυμούν να αναζητήσουν τις εναλλακτικές που τους προσφέρονται μέσα από μια πληθώρα άλλων επαγγελματικών επιλογών. Η επιλογή κατ' ανάγκη, ενός άλλου δρόμου από αυτόν που αρχικά επιλέγουμε, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα οδηγήσει σε περιπέτειες.