Ο Σύνδεσμός μας, ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας  εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών, που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία των εγκαινίων της 82ης Δ.Ε.Θ. και την παρουσία του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών στη Θεσσαλονίκη. 

Για την επιτυχία της κινητοποίησης, καλούμε τα μέλη του Συνδέσμου μας αλλά και κάθε απόστρατο που ακόμα δεν έχει εγγραφεί, να ενισχύσει με την παρουσία του την εκδήλωση. 

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα:18.00΄ στο άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου στην πλατεία Δικαστηρίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής των αποστράτων στη διαμαρτυρία την 8-9-2017 στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία ενημέρωση29/08/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Π.Ο.Α.Σ.Α.  συμμετέχει , μαζί με τη ΠΟΑΣΥ και τη ΠΟΑΞΙΑ , στις διαμαρτυρίες  κινητοποιήσεις των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την 8 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου Πλ. Δικαστηρίων .
Από τις έδρες των Νομών θα ξεκινήσουν λεωφορεία για Θεσσαλονίκη, για τη μεταφορά των επιθυμούντων να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις των εν ενεργεία αστυνομικών.  Στα ίδια λεωφορεία μπορούν να επιβιβασθούν  και εν αποστρατεία συνάδελφοι, αφού έλθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις κατα τόπον Συνδικαλιστικές Ενώσεις  των ΠΟΑΣΥ & ΠΟΑΞΙΑ .
   
                                                  Ο                                                                      Ο
                                        Γεν. Γραμματέας                                                 Πρόεδρος

                              ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς                   ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

                                   Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ                            Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ