Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Συνεστίαση - Κοπή βασιλόπιτας

Βράβευση τέκνων μελών του Συνδέσμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή 
σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα:13.00΄, η συνεστίαση μελών του Συνδέσμου μας στην κοσμική ταβέρνα "Καζαβίτι" στην περιοχή Λαδάδικα. 
  Η εκδήλωση περιελάμβανε πέρα από την συνεστίαση, την κοπή της βασιλόπιτας αλλά και την βράβευση τέκνων μελών μας, που επέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Πνευματικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.
   Εκατόν είκοσι περίπου άτομα, μέλη μας με συζύγους και φίλους, που είχαν δηλώσει συμμετοχή, προσήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης. 

  Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή και αποδοτική χρονιά και υγεία.
   Στη συνέχεια έκοψε τη βασιλόπιτα. Μικρά "πιτάκια" μοιράστηκαν σε όλα τα μέλη. To φλουρί περιλάμβανε αγιογραφημένη εικόνα της Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδας των Αποστράτων.
    Ακολούθησε η βράβευση των εξής τέκνων μελών του Συνδέσμου μας:
   1)ΜΠΑΜΠΟΥ Δημητρίου του Πασχάλη, 2) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Δημήτριου του Ιωάννη, 3) ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ Ουρανίας του Ανδρέα και 4) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Νικηφόρου τέκνου του μέλους μας ΝΙΚΟΛΑΚΑΡΟΥ Κωνσταντίνας.
     Η βράβευση περιελάμβανε αναμνηστικό δίπλωμα, χρηματικό ποσό εκατό(100)€ και τους δύο τόμους του έργου του συγγραφέα και επίτιμου προέδρου κ.ΘΕΟΧΑΡΗ Βασιλείου "Μεσαιωνικός Ελληνισμός, Ανατρέχοντας στο Βυζάντιο" και "Η πολιτιστική επιρροή του Βυζαντίου στη Δυτ.Ευρώπη και στην Αναγέννηση", ο οποίος το προσέφερε ανιδιοτελώς και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
       Όλοι γευτήκαμε το πλούσιο και πολυποίκιλο μενού του καταστήματος αλλά και του εύγευστου κρασιού. Ευχαριστηθήκαμε τη ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια από την αξιόλογη ορχήστρα. Πολλοί συνάδελφοι αλλά και οι γυναίκες τους έδειξαν και τις χορευτικές τους ικανότητες. ¨ολα κύλησαν όμορφα. Ήταν μια μέρα ξεγνοιασιάς με ιδιαίτερο χρώμα λόγω και του αποκριάτικου κλίματος. Μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε, να τα πούμε μεταξύ μας, να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της γκρίζας καθημερινότητάς μας. Ας είμαστε όλοι υγιείς και οι οικογένειές μας για να μπορούμε να συναντιόμαστε στις διάφορες εκδηλώσεις μας και να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής. 

  Δημήτριος Παπανικολάου
     Αντιπρόεδρος Συνδέσμου  



Ακολουθούν επιπλέον φωτογραφικά στιγμιότυπα της εκδήλωσης 










                             

Η βράβευση του Μπάμπου Δημήτριου
από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ.Σακονίδη Γεώργιο
Η βράβευση του Καραγιάννη Νικηφόρου
από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ.Παπανικολάου Δημήτριο



Η βράβευση του Δημητριάδη Δημήτριου
από το μέλος του Δ.Σ. κ.Ραφαηλίδη Στέφανο
Η βράβευση της Τσολακίδου Ουρανίας
από τον Ειδικό Γραμμ. του Συνδέσμου κ.Ντομάζη Μαργαρίτη



Η τυχερή της εκδήλωσης κ.Σοφία Μεταξά,
με τον Γεν.Γραμματέα κ.Σαββίδη Στέργιο
και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Σακονίδη Γεώργιο





Τη φωτογραφική κάλυψη επιμελήθηκε ο Ταμίας του Συνδέσμου, 
κ.Κελεπούρας Βασίλειος.