Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, στα πλαίσια των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ.

   Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Σύνδεσμός μας θα συμμετάσχει όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, στην κινητοποίηση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, που πραγματοποιούν ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια των εγκαινίων της 81ης Δ.Ε.Θ. .
   Κατόπιν τούτου και στα πλαίσια επίσης και της συμμετοχής της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία κάλεσε σε κινητοποίηση όλα τα μέλη της (Συνδέσμους και Ενώσεις Αποστράτων), πέραν της ατομικής ειδοποίησης που απευθύναμε στους απόστρατους - μέλη του Συνδέσμου μας, καλούμε και από αυτό το βήμα, όλους τους απόστρατους, είτε είναι
είτε δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Σύνδεσμό μας ή στους λοιπούς κατά τόπους Συνδέσμους ή Ενώσεις αποστράτων, να συμμετέχουν στην  συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή 
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.00΄ 
στην πλατεία Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, 
προ του αγάλματος του Ελ.Βενιζέλου.    




Παραθέτουμε ακολούθως, το έγγραφο της Ομοσπονδίας για τους απόστρατους των λοιπών Νομών της χώρας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.








 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
           Μενάνδρου 54 Τ.Κ. 104 31 ΑΘΗΝΑ                            
       Ε-mail:poaasa@yαhoo.gr  Ιστοσελίδα: www.poaasa.gr
               Τηλεφωνα : 210-5249884 ΦΑΞ: 210-5228253

Αθήνα,  24  Αυγούστου 2016 

                                                                      ΠΡΟΣ: Ως ο πίνακας αποδεκτών

Αρ. Πρωτ: 494
ΘΕΜΑ: «Η Π.Ο.Α.Σ.Α. συμμετέχει στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ.»

Η Π.Ο.Α.Σ.Α.  με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, μετέχει, μαζί με τη ΠΟΑΣΥ και τη ΠΟΑΞΙΑ, στις διαμαρτυρίες – κινητοποιήσεις των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την 09 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Από τις έδρες των Νομών θα ξεκινήσουν πούλμαν για Θεσσαλονίκη, για τη μεταφορά των επιθυμούντων να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις εν ενεργεία αστυνομικών.  Στα ίδια πούλμαν μπορούν να συμμετάσχουν και εν αποστρατεία συνάδελφοι, αφού έλθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους εν ενεργεία.
         
      Ο                                                             Ο
     Γεν. Γραμματέας                                         Πρόεδρος

ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς         ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

  Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ                  Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ