Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ημερίδα Ενημέρωσης Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α.


Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό - Συντάξεις Χηρείας


   Ο Σύνδεσμός μας συγκαταλέγεται μεταξύ των διοργανωτών της Ημερίδας του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. που θα πραγματοποιηθεί την 26η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00΄, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL. Η είσοδος είναι ελεύθερη και καλείσθε σε συμμετοχή. Ακολούθως σας γνωστοποιούμε το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α..






Δελτίο τύπου Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α – 20.2.2018

Η πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη], σας προσκαλεί στην εκδήλωση – ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Πατουλίδου» στο Grand Hotel, την 26η Φεβρουαρίου 2018, 
ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά με θεματολογία, όπως παρακάτω:
α. Χαιρετισμοί συνδιοργανωτών και επίσημων προσκεκλημένων – «Διαχείριση του πένθους στην οικογένεια», διάλεξη από τον ψυχολόγο Δρα Απόστολο Καλιαμπό – Συντάξεις Χηρείας, ενημέρωση επί του άρθρου 12 ν.4387/2016 από τον κ. Γεώργιο Ρωμανιά.
β. Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πως επηρέασαν και πως θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/2016, 4472/2017, 4488/2017 κλπ (Ομιλία κ. Γεώργιου Ρωμανιά)
γ. Ερωτήσεις – απαντήσεις και διάλογος επί των προαναφερθέντων θεμάτων.
Συντονίστρια της ημερίδας η Μαρία Σαμολαδά, δημοσιογράφος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, στην εφημερίδα ThessNews και στη webtv Myportal.gr.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ημερίδα με τίτλο «Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Συντάξεις Χηρείας», συνδιοργανώνεται με την Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΥΠΣΠΚΜ), την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΕΣΠΕΕΘ), την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης (ΣΑΠΣΘ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ) και το Σύνδεσμο Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Ν.Θεσσαλονίκης (ΣΑΧΕΛΛΑΝΘ), ενώ στηρίζουν επίσης o Δήμος  Κορδελιού – Ευόσμου, η Ένωση Αστυνομικών εν Αποστρατεία Θεσσαλονίκης, η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος Θεσσαλονίκης