Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Πόντοι φιλανθρωπίας στα "καλάθια" του Αλεξανδρείου...!!!

Το εναρκτήριο "τζάμπολ" από τον Νίκο Γκάλη
  Χιλιάδες κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, παρακολουθώντας τον αγώνα φιλίας μεταξύ της ομάδων καλαθοσφαίρισης της Δ.Ε.Α.Θ. και αυτής των Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών. 
Η ομάδα της Δ.Ε.Α.Θ.
  Ο αγώνας που διοργανώθηκε για χθες 8/4/2015, για να υποστηριχθεί το Παιδικό χωριό S.O.S. στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσεως και στηρίχθηκε στη διάθεση των αστυνομικών να βοηθήσουν ανθρώπους και φορείς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. 


Η ομάδα των βετεράνων
  Η συμμετοχή των βετεράνων αθλητών βοήθησε στην προσέλκυση ενδιαφέροντος κι έτσι υπήρξε έντονη η παρουσία οικογενειών, με τους γονείς να αναπολούν ημέρες δόξας του ελληνικού μπάσκετ και τους νεότερους να βλέπουν από κοντά τους θρύλους του αθλήματος. Μοναδικός όρος εισόδου στο χώρο ήταν η προσφορά ειδών για το "χωριό" και αυτή κατά τα φαινόμενα ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σακονίδης Γεώργιος(2ος στη σειρά),
δίπλα στον Δ/ντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Αστ.Δ/ντή ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ Δ. 
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα λοιπόν, όπου δεν έλειψε το θέαμα και από τις δύο πλευρές, με την ομάδα των Αστυνομικών να προσφέρει τη φρεσκάδα και την αγωνιστικότητα που τους διακρίνει απέναντι στην επαγγελματική εμπειρία πρωταθλητών που έδειξαν πως η τέχνη δεν ξεχνιέται, με το αποτέλεσμα υπέρ των βετεράνων να είναι απλά ενδεικτικό του αγώνα, τα παιδιά του χωριού S.O.S. και οι άνθρωποι που τα πλαισιώνουν, ένιωσαν τη ζεστασιά που προσφέρθηκε απλόχερα, για να ενισχύσουν τα αποθέματα δύναμης και αγάπης που διαθέτουν για να συνεχίσουν το έργο τους.

Το σύνολο των προσφερόμενων ειδών του Συνδέσμου
Μέρος των ειδών που προσέφεραν οι προσερχόμενοι
 Ο Σύνδεσμός μας που από την πρώτη στιγμή, προσέφερε τη στήριξή του στην εκδήλωση, έδωσε κι εδώ το παρόν, προσφέροντας με απόφαση του Δ.Σ., πέραν της ατομικής συμμετοχής των μελών, ποσότητα ειδών τροφίμων, καθαριότητας, ειδών υγείας και υγιεινής στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.  Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες με όποιες δυνατότητες διαθέτουμε, αλλά και με την ενεργοποίηση των μελών μας σε κάθε όμοια εκδήλωση, κάνοντας πράξη τη βούλησή μας για υποστήριξη κοινωνικά αδύναμων ομάδων και φορέων ως μέρος των δράσεών μας. 
 Προς αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλα τα μέλη μας, αλλά και κάθε αναγνώστη της σελίδας μας να είναι σε διαρκή επαφή με το Σύνδεσμο και να συνδράμει στις προσπάθειές του για προσφορά. 

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ