Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

10ος Διεθνής Μαραθώνιος .....

  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, για 10η συνεχή χρονιά, ο Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος". Με περίπου 22.000 συμμετοχές σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν οι διοργανωτές, παρουσίασε αύξηση συμμετοχών σε ποσοστό 40% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.  
  Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι οποίες ταλαιπώρησαν κυρίως τις διαδρομές του μαραθωνίου και των 10.000 μέτρων, η εκδήλωση αποτέλεσε μια γιορτή του μαζικού αθλητισμού για τη Θεσσαλονίκη.
  Ο Σύνδεσμός μας, όπως είχε ανακοινώσει, συμμετείχε τελικά με δεκαεννέα(19) συνολικά μέλη και φίλους του Συνδέσμου εκ των οποίων τέσσερις(4) στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, ανά δύο με τρέξιμο και δυναμικό βάδην και τους λοιπούς στη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων. Όλοι τερμάτισαν εντός των χρονικών ορίων που έθεσαν οι διοργανωτές. 


Οι συμμετοχές των 10.000 μέτρων
  Στόχος του Συνδέσμου είναι, όπως η διοργάνωση παρουσίασε στην πορεία του χρόνου σταθερή αυξητική τάση συμμετεχόντων, να προκαλέσει και τη δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μελών και φίλων του Συνδέσμου. 
  Ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν παρόντες στη φετινή διοργάνωση, δίνοντας το μήνυμα για μια νέα δράση με πολλαπλά οφέλη.
  Δίνουμε υπόσχεση για συνέχιση των συμμετοχών μας και σε επόμενες διοργανώσεις και καλούμε τους επιθυμούντες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους αμέσως μετά ημέρες του Πάσχα, ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα για την  επόμενη διοργάνωση. 
 (από αριστερά προς τα δεξιά) Κελεπούρας Β.(Ταμίας), Σακονίδης Γ.(Πρόεδρος)
και Σαββίδης Στ.(Γ.Γραμματέας)
  Κλείνοντας την αναφορά μας στο γεγονός, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου που στήριξαν το νέο εγχείρημα με τη συμμετοχή τους.