Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Οι απόστρατοι στο δρόμο....



  Η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, αποφάσισε τη συμμετοχή της στις κοινές, με τις Ενώσεις Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων(ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ)  εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθούν:
 
1.- Το Σάββατο 09-03-2013 και ώρα 16.00΄ στην Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος  και
 
2.- Την Τετάρτη 13-03-2013 και ώρα 13.00΄ στη Θεσσαλονίκη, Πλατεία Δικαστηρίων (Εγνατίας και Αριστοτέλους) μπροστά στο άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου.
 
Ο Σύνδεσμός μας εξυπακούεται ότι θα δώσει το παρόν και προς τούτο, στις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να συμμετάσχουν, όλα τα μέλη του.

 
  Δυστυχώς η ανισότητα, σε βάρος της ένστολης οικογένειας, που διακρίνει τον επιμερισμό του βάρους των οικονομικών μέτρων, οδηγεί σε τρόπους δράσης και αντίδρασης που ίσως να μην συνάδουν με  την έως τώρα ιδιότητα και συμπεριφορά μας, όμως η οικονομική εξαθλίωση και όσα αυτή επηρεάζει σε βάρος της ατομικής και οικογενειακής μας αξιοπρέπειας, δεν αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω υπομονή και απάθεια.
  Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει πως :
   Ο ένστολος είναι συνεχώς παρών για να εξασφαλισθεί το μέγιστο της Ασφάλειας των συμπολιτών του από καθημερινούς κινδύνους και εχθρική επιβουλή.
   Ο απόστρατος είναι εξίσου έτοιμος και πρόθυμος να προσφέρει, καθώς αισθάνεται χρέος να το πράξει, το υστέρημα των δυνάμεών του, όποτε απαιτηθεί για το καλό της Πατρίδος και των πολιτών της.
   Οι διαχειριστές της Πατρίδος οφείλουν να μην ξεχνούν κανέναν μας, να μας αντιμετωπίζουν με το μέγιστο αγαθό της ισότητας και να αναγνωρίζουν έμπρακτα την ισόβια ανιδιοτελή προσφορά μας. 
 
ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ
 
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ