Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ετήσια Γενική Συνέλευση (2020)– Κοπή βασιλόπιτας




Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace Θεσσαλονίκης, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου και ακολούθως η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας. 
Προηγήθηκε καλοσώρισμα από το Γενικό Γραμματέα του Διοικτικού Συμβουλίου, κ.Σαββίδη Στέργιο, ο οποίος συντόνησε και τις δυο εκδηλώσεις.

Α.- Τακτ.Γεν.Συνέλευση
 Η κατά το καταστατικό διαδικασία ορισμού Προέδρου και Γραμματέα της Γεν.Συνέλευσης ανέδειξε ομόφωνα ως Πρόεδρο τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Αντωνίου Παύλο και ως Γραμματέα τον κ.Γιάντσο Ιωάννη.

Ακολουθησαν: 1)  Η ανάγνωση του διαχειριστικού ελέγχου από τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής επιτροπής κ.Σακονίδη Γεώργιο και η απαλλαγή του Δ.Σ. από ευθύνες



2)Η ανάγνωση πεπραγμένων έτους 2019, από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ.Παπανικολάου Δημήτριο

3) Χαιρετισμός και ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου, κ.Μπάμιατζη Αντώνιου και αναφορά σε θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. το έτος που πέρασε και σε όσα πρόκειται προγραμματισμένα ν’ απασχολήσουν.

4) Αναφορά σε οικονομικά – συνταξιοδοτικά θέματα από το μέλος του Δ.Σ. κ.Παντελάκο Γεώργιο

5)Η αναφορά σε προσεχείς εκδηλώσεις και δράσεις του Συνδέσμου, από το Γεν. Γραμματέα κ.Σαββίδη Στέργιο και τοποθέτηση – κάλεσμα για συμμετοχή των μελών στις δράσεις του Συνδέσμου.

6)Δευτερολογία του Προέδρου και συζήτηση – ερωτήσεις μελών.



Β.- Κοπή βασιλόπιτας:

Παρουσία μελών του Συνδέσμου που συμμετείχαν στην προηγηθείσα  Γενική Συνέλευση και των προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Πρόεδρος κ.Μπάμιατζης Αντώνιος, ευχήθηκε τα δέοντα και ακολούθησε η ευλογία της βασιλόπιτας από τον Πατέρα Παντελεήμονα ο οποίος εκπροσώπησε και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ.κ.Βαρνάβα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Δερμεντζοπούλου ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι Δήμαρχοι, Αμπελοκήπων κ.Κυρίζογλου Λάζαρος και Λαγκαδά κ.Ταχματζίδης Ιωάννης, ο Συντ/χης Καλλιώρας Κων/νος ως εκπρόσωπος του Γ’ Σ.Σ., ο Αστυν.Δ/ντής Χαμόπουλος Σπυρίδων ως εκπρόσωπος του Γεν.Αστυν.Δ/ντή Θεσ/νίκης, ο Συντονιστής Επιχ/σεων Πυροσβ.Υπηρεσίας Υποστράτηγος Βαρσάμης Σπυρίδων, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας(Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ.Παπαδόπουλος Νικόλαος, εκπρόσωποι Αστυν. Υπηρεσιών, φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία Συνδέσμων  και Ενώσεων.

Στο πλαίσιο της βράβευσης της αριστείας μαθητών,  βραβεύθηκαν οι αδερφές ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Σοφία και Αλίκη, τέκνα του συναδέλφου Γεωργίου, για την εισαγωγή τους σε Ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, με  αναμνηστικό δίπλωμα, συνοδεία συμβολικού χρηματικού ποσού και των έργων των μελών-συγγραφέων του Συνδέσμου κ.κ.Θεοχάρη Βασίλειου(3-τομο με θέμα το Βυζάντιο) και Γούμενου Μιχαήλ (Χρονικό των ιστορικών γεγονότων του ελληνισμού).  

Σ.Σ.

Ακολουθεί αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό προσφορά του μέλους μας κ.Οκουτζιόγλου Ιωάννη, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία.  


Ο Γεν.Γραμματέας κ.Σαββίδης Στέργιος,
στην έναρξη των εκδηλώσεων

Οι Πρόεδρος και Γραμματέας της Γ.Σ. 
κ.κ.Αντωνίου Π. και Γιάντσος Ι.(από αριστ.)

Ο Ταμίας κ.Βαρσάμης Ι. και βοηθός Ταμία κ.Πουλαδάκης Δ. 
στην υποδοχή(από αριστ.)


Στο βήμα ο Πρόεδρος της Ε.Ε. κ.Σακονίδης Γεώργιος


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Μπάμιατζης Αντώνιος



Το μέλος του Δ.Σ. κ.Παντελάκος Γεώργιος






Ο κ.Κωτίτσας Αλ. κατά την συζήτηση-υποβολή προτάσεων






Ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. Κ.Παπαδόπουλος Νικόλαος στο βήμα 













Ο κ.Χατζηβασιλειάδης Γ. παραλαμβάνοντας τα βιβλία των μελών μας, με τον Πρόεδρο και
 τους συγγραφείς-μέλη κ.Γούμενο Μ. και κ.Θεοχάρη Β. (από αριστ.)


Η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρ.Μακεδονίας καΔερμετζοπούλου


Χαιρετισμός από το ν κ.Κυρίζογλου Λάζαρο, Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Χαιρετισμός από τον κ.Ταχματζίδη Ιωάννη, Δήμαρχο Λαγκαδά