Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Συγκέντρωση - πορεία της 9-9-2016

     Πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, 9ης Σεπτεμβρίου 2016, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και η πορεία των εν ενεργεία στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, στα πλαίσια της "υποδοχής" του Πρωθυπουργού και Υπουργικού κλιμακίου για τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. 
    Ο Σύνδεσμός μας με επικεφαλής του Δ.Σ. και των μελών του, τον Πρόεδρό του κ.Σακονίδη Γεώργιο,   έπραξε και πάλι το αυτονόητο υποστηρίζοντας και δίνοντας το παρόν και ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας η οποία συμμετείχε ενεργά, απευθύνοντας σχετικό κάλεσμα σε όλα τα μέλη-Συνδέσμους της, καθώς και με αυτοπρόσωπη παρουσία του Προέδρου κ.Χριστακόπουλου και του μέλους του Δ.Σ. και Νομικού Συμβούλου της Π.Ο.Α.Σ.Α., κ.Καλογιαννάκη. 

   Την όλη κινητοποίηση στήριξαν αντίστοιχα και οι Σύνδεσμοι των αποστράτων των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και των Στρατιωτικών Σωμάτων. 
   Τα συνθήματα, διαχρονικά πλέον, εξέφρασαν για ακόμα μια φορά τα δίκαια αιτήματα των στελεχών των Σωμάτων και παράλληλα το παράπονο για τον εμπαιγμό τους σε όλους όσους, που παρά τα κύματα προεκλογικών υποσχέσεων, αναβάλουν την υλοποίησή τους όταν γίνονται διαχειριστές της εξουσίας. 
   Οι απόστρατοι ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό των ενεργεία στελεχών γιατί κανείς δεν περισσεύει, γιατί ανήκουμε στην ίδια οικογένεια, γιατί μας ενώνουν τα ίδια προβλήματα, γιατί είμαστε μόνοι και στοχοποιημένοι. 
       Η ημερομηνία της επόμενης συνάντησης στους δρόμους είναι ανοιχτή και σίγουρα θα υπάρξει, αφού δε διαφαίνεται να υπάρχει διάθεση να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τα προβλήματα του κλάδου μας.


Όλες οι φωτογραφίες  είναι από τη συμμετοχή των αποστράτων του Συνδέσμου μας στην εκδήλωση, την οποία φωτογραφικά κάλυψε αφιλοκερδώς το μέλος μας κ.Οκουτζιόγλου και τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά του.  

Σ.Σ.