Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ενίσχυση συσσιτίου

 Όπως είναι ήδη γνωστό, μεταξύ άλλων δράσεων ο Σύνδεσμός μας  μέσω των μελών του, συγκεντρώνει τρόφιμα "μακράς διαρκείας" για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. 
  Αυτή λοιπόν τη φορά, οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν  την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016, για την ενίσχυση του συσσιτίου του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλία, στην Άνω Πόλη.
   Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ.του Συνδέσμου μας κος Πουλαδάκης Δημήτριος, παρέδωσε τα τρόφιμα στον Πατέρα Φιλούμενο,
ο οποίος τα δέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση κι απέστειλε τις θερμές ευχαριστίες και την ευλογία του σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και ιδιαίτερα σ' όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση των τροφίμων.
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστεί με τη σειρά του τα μέλη που συντελούν στην πραγματοποίηση της δράσης αυτής και καλούν και τα υπόλοιπα μέλη, αλλά και όποιον αναγνώστη επιθυμεί, να προσφέρει έστω μια ελάχιστη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας. Αθροιστικά θα πετύχουμε να απαλύνουμε την δυσχέρεια στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας, με την ελπίδα ότι δεν θα βρεθούμε ποτέ στη θέση τους.