Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Πραγματοποίηση διάλεξης


 Πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματισθεί και ανακοινωθεί, διάλεξη από τον Καρδιολόγο Ιατρό, Διδάκτορα του Α.Π.Θ. κ.Δαλαμάγκα Γεώργιο, με θέμα: "Αιτιολογία και πρόληψη της στεφανιαίας νόσου". 
   Η διάλεξη έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες της 20ης Απριλίου 2016, στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και είναι η πρώτη από μια σειρά διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν ως νέα δράση του Συνδέσμου με θέματα υγείας, εθνικά, οικονομικά κ.ά..

  Στο πλαίσιο της διάλεξης, μετά την παρουσίαση του θέματος από τον κ.Δαλαμάγκα, απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα.


   Οι κριτικές από τους παρευρισκόμενους για τη νέα αυτή πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου, ήταν θετικές και αυτό μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχισή της.

    Επιθυμία και επιδίωξη του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή στις διαλέξεις αλλά και στις όποιες άλλες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία ή τη συμμετοχή του Συνδέσμου μας και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε.