Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Αναδρομικά και αυξήσεις....... "επί του πιεστηρίου"..!!

Στις 27 του μήνα στους μισθούς των ένστολων "αυξήσεις" και αναδρομικά του 2014, Τί θα γίνει με τις δόσεις

Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το κείμενο του bloko.gr που αφορά στο θέμα, παραλείποντας λοιπούς σχολιασμούς, μιας κι έχουν χυθεί άπειρα κιλά μελάνης και έχουν καταλάβει έως τώρα άπειρες  ηλεκτρονικές σειρές με σχολιασμούς επί του θέματος. 
Προς το παρόν επί πλέον σχόλια δεν προσφέρουν τίποτα και περιοριζόμαστε μόνο στο πληροφοριακό σκέλος.Πέμπτη, 06 Νοέμβριος 2014 15:08

Στις 27 του μήνα στους μισθούς των ένστολων "αυξήσεις" και αναδρομικά του 2014, Τι θα γίνει με τις δόσεις


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των ομοσπονδιών με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας τις πληροφορίες του bloko.gr.


Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, τη Δευτέρα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης θα κατατεθεί το επίμαχο ΠΔ στη μορφή τροπολογίας ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή στην ενιαία αρχή πληρωμών να κρατήσει ανοιχτούς τους κωδικούς μισθοδοσίας των ενστόλων, ώστε στις 27 Νοεμβρίου που θα γίνει η καταβολή μισθών, να εμπεριέχονται οι "αυξήσεις" που ανταποκρίνονται στην κατά το ήμισυ αποκατάσταση σε σχέση με την απόφαση του ΣτΕ και η καταβολή των 6 αναδρομικών του 2014.
Τα υπόλοιπα αναδρομικά θα καταβληθούν σε 36 μηνιαίες δόσεις, ενώ για όσους δικαιούνται επιστροφές μέχρι του ποσού των 250 ευρώ θα δοθούν εφάπαξ.
Σε ότι αφορά στους συνταξιούχους, η καταβολή θα καθυστερήσει κατά ένα μήνα καθώς θα δουν αυξήσεις στο λογαριασμό τους στις 22 Δεκεμβρίου.