Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Αστυνομικών Υπηρεσιών 2012-2013

Η ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου
  Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, διεξήχθη χθες, 10 Ιουνίου 2013, ο τελικός αγώνας του 6ου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ., με νικήτρια την ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, η οποία αντιμετώπισε την ομάδα της Δ.Α.Ε.Θ./Υ.Α.Τ. και της επιβλήθηκε με 3-1. 
  Το Πρωτάθλημα που διοργανώνει με ιδιαίτερη επιτυχία η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, είναι ένα από τα σημαντικά γεγονότα, τόσο για την Αστυνομική οικογένεια, αλλά και για την πόλη μας. 
  Εμείς ευχόμαστε να του αναγνωρισθεί η σπουδαιότητα που φέρει και να γίνει ευρύτερα γνωστό στην τοπική κοινωνία εν πρώτης και πανελλήνια στη συνέχεια.
  Το Πρωτάθλημα όπως είναι φυσικό, ελκύει το ενδιαφέρον του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών, αποδεικνύοντας πως ο επαγγελματισμός τους δεν εμποδίζει την έκφραση του ανθρωπισμού που διαθέτουν και τη δραστηριοποίησή τους σε πολλαπλά επίπεδα. Η συμμετοχή τους από μόνη τους καθιστά όλους νικητές. Η διαδικασία απλά προσφέρει τη χαρά του αγωνιστικού επιπέδου και της ευγενούς άμυλας.

  Ίσως το "θολό τοπίο" της εποχής μας, δεν επιτρέπει την παραδοχή πως και οι Αστυνομικοί είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικού συνόλου, προσφέρουν και συμπάσχουν μ' αυτήν, δρουν παράλληλα και εντός αυτής, αλλά οι πράξεις και οι δράσεις τους ρίχνουν άπλετο φως και τους κάνουν πρωταγωνιστές.

Για αναλυτική παρουσίαση και φωτογραφικό υλικό, μεταβείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://lesasthess.blogspot.gr/2013/06/blog-post_10.html