Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Συνεστίαση μελών του Συνδέσμου



  Πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματισθεί, η ετήσια συνεστίαση μελών του Συνδέσμου, το μεσημέρι της 16ης Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα δεξιώσεων «Έναστρος» στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Σε μια καθ’ όλα ευχάριστη ατμόσφαιρα, όσοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση πέρασαν λίγες ώρες μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, απολαμβάνοντας το μενού του καταστήματος υπό τη συνοδεία μουσικής.
Βράβευση του κ.Μπουραζανα Ευάγγελου από
τον Πρόεδρο του Συνδέσμου 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα στον ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ Ευάγγελο του Δημητρίου για την εισαγωγή του το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το δίπλωμα συνοδευόταν από συμβολικό χρηματικό ποσό και τα έργα των μελών μας κ.κ.Θεοχάρη Βασ. Και Γούμενου Μιχ., όπως και κατά τη βράβευση στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας κατά την οποία ο προαναφερόμενος κωλυόταν.  
Επίσης τιμήθηκαν συμβολικά, για την ιδιαίτερη προσφορά τους στο Σύνδεσμο, μέσω της βοήθειας που παρείχαν κατά τη διάρκεια δράσεων του Συνδέσμου και της εξυπηρέτησης των μελών του, με την απονομή από τον Γενικό Γραμματέα,  αναμνηστικού-τιμητικού λαβάρου του Συνδέσμου, τα μέλη μας κ.κ.Χουρτσίδης Ιωάννης, Κουρσιούμης Πέτρος και Νικάκης Ευάγγελος, εκφράζοντας την ευαρέσκεια του Δ.Σ..
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σβήσαμε και τα κεράκια για τα 35 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου, ευχόμενοι τίποτα να μην ανακόψει την επιτυχημένη πορεία του.
Ευχή και ελπίδα του Δ.Σ. την επόμενη φορά να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.-

Στέργιος Σαββίδης
Γεν.Γραμμ.Συνδέσμου   


Το Διοικητικό Συμβούλιο: (από αριστερά) ΣΑΒΒΙΔΗΣ Στέργιος, ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ Βασίλειος, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ιωάννης, ΛΑΦΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης, ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος, ΝΤΟΜΑΖΗΣ Μαργαρίτης, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος, ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ Δημήτριος.









Οι βραβευθέντες με τον Γεν.Γραμματέα: (από αριστερά) κ.κ. ΧΟΥΡΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης,
ΣΑΒΒΙΔΗΣ Στέργιος, ΚΟΥΡΣΙΟΥΜΗΣ Πέτρος και ΝΙΚΑΚΗΣ Ευάγγελος.