Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας


Πραγματοποιήθηκε την 26 Ιανουαρίου 2019, η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου.
Παρουσία μελών του Συνδέσμου που συμμετείχαν στην προηγηθείσα  Γενική Συνέλευση και των προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Πρόεδρος κ.Ιωαννίδης Χρήστος, ευχήθηκε τα δέοντα και ακολούθησε η ευλογία του «πλακούντα».
Ακολούθησε η απονομή «τιμητικής πλακέτας» στον Επίτιμο Πρόεδρο κ.Σακονίδη Γεώργιο, Αντιστράτηγο ε.α., “σε ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στο Σύνδεσμό μας, ως Πρόεδρος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων του Συνδέσμου”.
Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Επίτιμο Πρόεδρο κ.ΣΑΚΟΝΙΔΗ,
από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ
Στη συνέχεια και «σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου» απονεμήθηκαν κατ’ αρχαιότητα, πλακέτες στους διατελέσαντες μέλη Δ.Σ. κ.κ. ΡΑΠΤΗ Ηρακλή – Ταξίαρχο ε.α., ΦΟΥΝΤΑ Αλέξανδρο –Αστυν.Υποδ/ντή ε.α..
Στο πλαίσιο της βράβευσης της αριστείας μαθητών, απονεμήθηκε στη Δημητριάδου Λυδία του Ιωάννη για την εισαγωγή της στο ΑΤΕΙΘ/Σχολή Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, αναμνηστικό δίπλωμα, συνοδεία συμβολικού χρηματικού ποσού και των έργων των μελών-συγγραφέων του Συνδέσμου κ.κ.Θεοχάρη Βασίλειου(2-τομο με θέμα το Βυζάντιο) και Γούμενου Μιχαήλ (χρονικό των ιστορικών γεγονότων του ελληνισμού).  
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε  μικρή δεξίωση.
Λόγω ασθενείας δεν κατέστει  δυνατή η παρουσία τριών επί πλέον μελών, των κ.κ.ΠΑΝΤΕ Δημοσθένη – Υποστρατήγου ε.α., ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ Εμμανουήλ – Υποστρατήγου ε.α. και ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Γεώργιου – ταξίαρχου ε.α. οπότε και τους απονεμήθηκε η πλακέτα σε επόμενο χρονικό διάστημα ως εξής: στον κ.Παντέ σε αυτοπρόσωπη παρουσία του στο γραφείο του Συνδέσμου, στον κ.Ρουμελιώτη σε επίσκεψη του Προέδρου κ.Ιωαννίδη και του μέλους του Δ.Σ.κ.Πουλαδάκη στην οικεία του, ενώ λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Μπελιμπασάκη Εμμ. λίγες ημέρες μετά,  η πλακέτα παραδόθηκε στον υιό του κατά την προσέλευσή του στο γραφείο του Συνδέσμου.


















Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ.ΡΑΠΤΗ από
τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ.ΝΤΟΜΑΖΗ


Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ.ΦΟΥΝΤΑ, από
το μέλος του Δ.Σ. κ.ΜΠΑΜΙΑΤΖΗ


Βράβευση της δ/δος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου


























Απόδοση της τιμητικής πλακέτας στον υιό του
εκλιπόντος ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ Εμμανουήλ

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ.Ρουμελιώτη, από
τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και τον Αναπλ.Ταμία κ.ΠΟΥΛΑΔΑΚΗ