Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Σταϊκούρας προς στρατιωτικούς: "Μόνο το ασφαλιστικό θα συζητήσουμε"

Πριν προλάβουν να χαρούν οι στρατιωτικοί με το τηλεφώνημα απο το γραφείο του αναπληρωτη υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ήρθε η διευκρίνηση - πάγος.
Απο το γραφειο του κ. Σταϊκούρα υπήρξε νέος κύκλος τηλεφωνημάτων προς τους εκπροσώπους στρατιωτικών ενώσεων οπου διεκρινιζόταν οτι η ατζέντα της συνάντησης θα περιλαμβάνει μόνο το θέμα του ασφαλιστικού για τους στρατιωτικούς που εντάχθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις την περίοδο 1990-92.

Για το θέμα της απόφασης του Σ.τ.Ε της επικρατείας θα υπάρξει άλλη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Σε αυτη την συνάντηση γίνεται προσπάθεια να εκπροσωπηθούν οι στρατιωτικοί μονο απο τις θεσμικές ενώσεις αποστράτων. Κατι που δεν πρόκειται να γίνει αποδεχτό απο την ΠΟΕΣ η οποία μόνη της ξεκίνησε και τελείωσε την υπόθεση του ΣτΕ. 

Σημειώνεται ότι αρχικά  ειχε εκληφθεί σαν κίνηση της κυβέρνησης να συζητήσει σχετικά με την απόφαση του Σ.τ.Ε για τις περικοπές.

Τωρα τι μεσολάβησε ανάμεσα στα τηλεφωνήματα ευκολα κανείς το καταλαβαίνει.Ποιος, απο που,και γιατί,όπως και καταλαβαίνει που οδηγείται με διάφορα ''τεχνάσματα'' η απόφαση του Σ.τ.Ε.