Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Επιστολή του νέου Πρόεδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας

Σεβαστοί και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

-Είμαι ευγνώμων προς όλους σας, γιατί με τη θετική σας ψήφο με εκλέξατε Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου, σας ευχαριστώ και σας διαβεβαιώ ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά όλως ιδιαιτέρως και μου προσθέτει ευθύνες τις οποίες είμαι έτοιμος να αναλάβω.
-Αγαπητοί συνάδελφοι, σας διαβεβαιώ ότι στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε και που εκτιμάται ότι θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, θα καταβάλω παν το ανθρωπίνως δυνατόν, μαζί τα άλλα μέλη του Δ.Σ., να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του Προέδρου του Συνδέσμου.
-Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών είναι το σπίτι όλων μας και μας χωράει όλους. Αποτελεί το θεσμικό μας όργανο και πρέπει να παραμείνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μια γροθιά υπό τη σκέπη του.
- Η διαφοροποίηση στα όποια θέματα αντιμετωπίσαμε όλοι κατά την ενέργεια, δεν έχει θέση στην αποστρατεία, αποτελεί παρελθόν και η συστράτευση υπό τον Σύνδεσμο είναι επιβεβλημένη. Εδώ κάνουμε πράξη το "ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ". Στο Σύνδεσμο, οι τυχόν διαφορετικές απόψεις, προκαλούν δημιουργικό διάλογο ο οποίος καταλήγει σε ενέργειες που προάγουν το ρόλο του.
- Φιλοδοξία μου είναι, σε αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη του Δ.Σ., να διατηρήσουμε το Σύνδεσμο πέρα και έξω από πολιτικά κόμματα, να τον καταστήσουμε Ισχυρό - Διεκδικητικό και Θεματοφύλακα των καλώς εννοουμένων συμφερόντων όλων μας και να του προσδώσουμε την Αίγλη και το Κύρος που του αναλογεί.
-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Με σεβασμό και ιδιαίτερη εκτίμηση
  Δημήτριος Λαβδής (Αντ/γος ε.α.)