Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Λειτουργία εντευκτηρίου




Το Διοικητικό Συμβούλιο κατέβαλε ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε η αναγκαστική διακοπή λειτουργίας του εντευκτηρίου μας λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, να μην επηρεάσει τη γενικότερη ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου. Έτσι στο μεγαλύτερο διάστημα, επεδίωξε και πέτυχε να υπάρχει έστω και ολιγόωρη φυσική παρουσία, εξυπηρέτηση παλαιών και νέων μελών κατόπιν συνεννοήσεως, ηλεκτρονική αλληλογραφία. Τον Ιούνιο, μετά την άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων, η λειτουργία ήταν και πάλι καθημερινή (μειωμένη μόνο κατά μία ώρα).

Για τη συνέχεια,

όπως κάθε χρόνο, το εντευκτήριο θα παραμείνει κλειστό τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ η περαιτέρω λειτουργία του θα εξαρτηθεί από τα γενικότερα μέτρα, όπως αυτά θα επηρεαστούν από τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά της πόλης μας. 

Σε κάθε περίπτωση τα θέματα που μας αφορούν παρακολουθούνται και εφ’ όσον κριθεί αναγκαίο, θα ενημερωθείτε για τυχόν μαζικές ενέργειες και δράσεις.

Συνιστάται σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας με το Δ.Σ. του Συνδέσμου, να γίνεται χρήση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο email μας: saxelanth@gmail.com ή μόνο με μηνύματα  και όχι τηλεφωνικές κλήσεις στην εφαρμογή messenger στο facebook και viber στον αριθμό(6978836816), ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εν ευθέτω χρόνω.   

Καλό καλοκαίρι…….

Θάλασσα ή βουνό, επιλέξτε την Ελλάδα για τις διακοπές σας....!

Εμβολιαζόμαστε, τηρούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς…!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου

Ο Γεν.Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Στέργιος Σαββίδης Αντώνιος Μπάμιατζης