Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Συνεστίαση μελών του Συνδέσμου - Βράβευση τέκνων, εισακτέων σε ΑΕΙ-ΑΤΕΙ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.00΄, η συνεστίαση μελών του Συνδέσμου μας στην ταβέρνα "Kazaviti" στα Λαδάδικα.Όσοι από τα μέλη του Συνδέσμου, είχαμε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εκδήλωση, συνοδευόμενοι και από μέλη των οικογενειών μας, προσήλθαμε χαλαροί κι ευδιάθετοι στο ευχάριστο περιβάλλον του καταστήματος και συνευρεθήκαμε για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς.
Ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Χρ.Ιωαννίδης και μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν τους προσερχόμενους και μετά το πέρας της προσέλευσης χαιρέτησε την εκδήλωση και απένειμε, εκ μέρους του Συνδέσμου, αναμνηστικό δίπλωμα στον ΤΑΣΙΟ Νικόλαο, τέκνο του μέλους μας Κωνσταντίνου, για την εισαγωγή του στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού της Σχ.Τεχν.Εφαρμ. του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.Θ..

Το δίπλωμα συνόδευε το δίτομο έργο του επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου κ.Θεοχάρη Β. που αφορά στο Βυζάντιο και συμβολικό χρηματικό ποσό.
Συνοδεία ευχάριστων μουσικών επιλογών από το σχήμα του καταστήματος, είχαμε την ευκαιρία να προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας λίγες νότες διασκέδασης.
Ευχόμαστε την επόμενη φορά η συμμετοχή των μελών μας να είναι μεγαλύτερη, γεγονός που θα σημάνει την αποδοχή παρόμοιων εκδηλώσεων και να μην οδηγηθούμε στην αναστολή τους.-

Σ.Σ.


Ακολουθούν αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.