Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Παράδοση πλαστικών πωμάτων

   Κυνηγώντας το στόχο που είχαμε βάλει, από την πρώτη στιγμή που ως Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σ' αυτή τη μορφή δράσης, με τη βοήθεια των μελών του Συνδέσμου μας πετύχαμε να συγκεντρώσουμε ακόμα μια φορά έναν σημαντικό αριθμό πλαστικών πωμάτων, ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια φορέων που τα συγκεντρώνουν και στη συνέχεια μέσω εταιρειών ανακύκλωσης ανταλλάσσονται με αναπηρικά αμαξίδια. 
  Έτσι σε συνέχεια της προηγούμενης ενέργειάς μας, κατά την οποία μεταφέραμε οι ίδιοι με Ι.Χ.Ε.
και παραδώσαμε στο "Σύλλογο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Νομού  Πέλλας" με έδρα τα Γιαννιτσά, ποσότητα που περιεχόταν σε είκοσι σακούλες απορριμμάτων  μεγάλου μεγέθους, αποστείλαμε την 25η Μαΐου 2016 για παράδοση, με "μεταφορική εταιρεία" που εδρεύει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης κι εξυπηρετεί χωρίς οικονομική επιβάρυνση τον Σύλλογο παραπληγικών, ποσότητα και πάλι είκοσι σάκων απορριμάτων. Την μεταφορά και παράδοση επιμελήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. Στέργιος Σαββίδης(Γεν.Γραμμ.) και Βασίλειος Κελεπούρας(Ταμίας) διαθέτοντας και πάλι τα Ι.Χ.Ε. τους.  
  Όπως έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενη ανάρτηση, απαιτείται μεγάλος αριθμός πωμάτων ώστε να είναι δυνατή η εξασφάλιση του κόστους ενός απλού αναπηρικού αμαξιδίου, γι αυτό και  η συμβολή μας είναι οπωσδήποτε θετική.
   Η δράση μας θα συνεχισθεί, όσο αυτή θα μπορεί να συμβάλει στη στήριξη συνανθρώπων μας  με κινητικά προβλήματα και είμαστε ευγνώμονες για τη συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου μας.     


Ο Γ.Γ. εν δράσει, στο φωτ. φακό του Ταμία. 

Διαβάστε σχετικά => Ε Δ Ω